طبع بادمجان
بادمجان یکی از صیفی جات است که در تمام فصول سال وجود دارد و سرشار از مواد مغذی است .
بادمجان یک هدیه از طرف مادر طبیعت است زیرا فواید سلامتی و تغذیه ای بسیاری برای انسانها فراهم می کند .
بادمجان منبع
غنی از فسفر، فولات ،ویتامین های گروه B، کلسیم، پتاسیم ، ویتامین A و بتا ،کربوهیدرات ،آهن،فیبر ، ویتاین c و ویتامین k است . یک منبع ضد ویروسی مفید است .
فواید:
خلط آور،جلوگیری از لخته خون ،کنترل کننده
قند خون برای دیابت نوع ۲،تقویت سیستم ایمنی ،استحکام استخوانها،نیروبخش مغذی ،ضد پیری و تولید آهن در بدن
طبع بادمجان:
طبع بادمجان گرم و خشک در درجه دوم و سوم است .طبع بادمجان گرم و خشک است اما سردی در بدن تولید میکند که
باعث افزایش سودا میگردد.
بادمجان چون گرم و خشک است تسکین دهنده طبع کافا میباشد لیکن طبع پیتا کمتر استفاده نماید و چنانچه در روغن پخته شود برای طبع واتا هم مناسب خواهد شد .
استفاده از مصلحات درآب و نمک گذاشتن بادمجان ، سرخ کردن با روغن
حیوانی ، زیره . نعنا مناسب خواهد بود .
کوکو بادمجان
مواد لازم:
بادمجان سه عدد متوسط
تخم مرغ دو عدد
پیاز متوسط رنده شده یک عدد
سیر رنده شده یک حبه
ترخون و مرزه خشک شده یک قاشق غذاخوری
نمک
،زردچوبه ،فلفل به میزان کافی
طرز تهیه:
بادمجان را پوست کرده و رنده درشت نمایید و در آب و نمک بگذارید بماند. سپس شسته و آب آنرا بگیرید وآب پیاز را بگیرید و همه مواد را باهم مخلوط کرده و میگذاریم کمی بماند و در نهایت با روغن طبخ
نمایید . میتوان بصورت یکجا در تابه ریخت وسرخ کرد یا با قاشق در روغن ریخت و سرخ کرد .کوکو آماده شده را با گوجه فرنگی میل نمایید.
گوارای وجود تان